Waarom Sit & Heat?

Sit & Heat is een energiezuinige terrasverwarming in de vorm van een kussen. Sit & Heat bespaart 95% aan energiekosten!
Daarnaast zijn de verwarmde zitplaatsen zeer comfortabel. De Sit & Heat verwarming gaat aan wanneer je gaat zitten op het kussen.
Door verwarming in het zit- en ruggedeelte verwarm je jouw torso, wat zorgt voor een optimaal warmtegevoel.
Het kussen is volledig op maat te maken en aan te passen aan de sfeer en uitstraling van jouw zaak!

Energiezuinig

Met Sit & Heat bespaar je tot 95% aan energie. De sensor in het kussen zorgt ervoor dat de verwarming automatisch aan en uit gaat en je geen energie verliest aan de buitenlucht. Dus geen
onnodig energieverbruik! Sit & Heat gebruikt slechts 40 Watt.

Bereken hier zelf je besparing.

Comfortabel

Sit & Heat biedt jouw gasten de optimale warmtebeleving. Door de ingebouwde verwarming ervaar je een comfortabel en warm gevoel. Sit & Heat verwarmt namelijk direct jouw torso, in dit gedeelte van het lichaam zitten de organen en hierdoor ervaar je een algeheel warmtegevoel.

Bekijk hier snel de mogelijkheden.

Op maat gemaakt

De Sit & Heat warmtekussens worden compleet op maat gemaakt. Hierdoor is Sit & Heat verkrijgbaar voor elke stoel of bank. Onze warmtecoaches komen graag langs om je bank of stoel op te meten.

Afspraak maken?

Helemaal naar smaak

Onze kussens zijn volledig aan te passen aan de smaak en stijl van jouw horeca zaak. De warmtekussens van Sit & Heat zijn gemaakt met stoffen van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in alle kleuren en maten.

Bekijk hier snel de mogelijkheden.

Verwarmde stoelen

Een stoelkussen dat vanzelf warm wordt als je gaat zitten: daar maak je je gasten blij mee. Het verwarmde rug- en zitvlak krijgt stroom via een batterij, die makkelijk te verwisselen is. De stoelkussens zijn helemaal naar wens samen te stellen, met jouw bedrijfslogo. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en meer dan 250 kleuren.
Lees meer

Verwarmde banken

De bank op jouw terras heeft zijn match gevonden. Vorm, kleur, stoffering: de keuze is aan jou. De lounge wordt voor iedere bank op maat gemaakt, ook met hoeken en rondingen. De kussens bestaan uit een rug- en zitvlak, met tot wel drie verwarmde zitplaatsen. Iedere gast kan afzonderlijk de warmte instellen: nooit te warm of te koud.
Lees meer

Ontdek Sit & Heat

Waar laat jij je billen verwarmen?
Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat