Verleng je terrasseizoen: gasten willen heel het jaar buiten zitten

september 19, 2019

Astrid Hendrikx  |  19 september 2019

Zodra de zon schijnt zitten Nederlanders graag buiten op het terras, en dat het liefst het hele jaar door. Voor horecaondernemers liggen hier enorme kansen. Horecaondernemer Bas Neienhuijsen haalt ruim 30% van zijn omzet uit zijn terras. Wil jij als ondernemer jouw gasten het hele jaar door buiten laten zitten en ook meer omzet draaien? Lees hier hoe jij jouw terrasseizoen kunt verlengen.

Duurzame terrasverwarming

Bij veel terrassen gaan de heaters en gasbranders aan zodra het in de avonduren kouder wordt. Maar dit kan de gasrekening behoorlijk hoog laten oplopen. Horecaondernemer Bas Neienhuijsen van Café Faber heeft recent warmtekussens van Sit & Heat aangeschaft. Deze warmtekussens bieden een energiezuinige oplossing voor terrasverwarming. Gasten worden door de kussens direct verwarmd, waardoor er geen warmte verloren gaat aan de buitenlucht. Volgens Bas Neienhuijsen: ‘De warmtekussens geven mij de mogelijkheid om het terrasseizoen te verlengen. Op deze manier kan ik mijn gasten het hele jaar door een optimale beleving geven en creëer ik ook in de winter een gezellig terras. Daarnaast organiseren we in de wintermaanden leuke activiteiten zoals een maandelijkse pubquiz en een Pizza Sunday om bekend te blijven als het gezelligste café van Nijmegen.’

phone case with card holderreplica designer watcheshttps://www.modchipworld.co.uk/information/
‘De warmtekussens geven mij de mogelijkheid om het terrasseizoen te verlengen. Op deze manier kan ik mijn gasten het hele jaar door een optimale beleving geven en creëer ik ook in de winter een gezellig terras. Daarnaast organiseren we in de wintermaanden leuke activiteiten zoals een maandelijkse pubquiz en een Pizza Sunday om bekend te blijven als het gezelligste café van Nijmegen.’

Horeca terras inrichting

Met comfortabel meubilair, windschermen, overkappingen, verwarmde kussentjes en dekentjes kun je jouw gasten het hele jaar door een warme belevenis bieden. Tafelhaarden bieden ook veel sfeer. Met een eenvoudige druk op de knop zet je de tafelhaard al aan. De flikkering en gloed van het vuur heeft veel aantrekkingskracht en kan veel potentiële gasten naar jouw terras trekken. 

Originele menukaart

Een aantrekkelijke kaart die inspeelt op de seizoenen mag natuurlijk niet ontbreken. In de zomer kun je uitpakken met verschillende cocktails, rosés of frisse wijnen. Vervolgens kun je in het najaar je menukaart weer aanvullen met heerlijke herfst- en winterbieren. Grote winterse borrelplanken, stamppotjes, soepen, stoofvlees en verse glühwein zorgen dat je gasten langer blijven zitten en ook meer besteden op jouw terras. 

Energiezuinige terrasverwarmers

Wil je graag meer informatie over energiezuinige terrasverwarming zodat jouw terras tijdens alle seizoenen bruikbaar is? Bel dan voor een gratis adviesgesprek naar 024 - 343 0415. 

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat