Op de bank of in de tuin

Warmtekussens voor een warm thuis

Onze energiezuinige warmtekussens geven een warm welkom. Binnen of buiten, waar je maar wil. In huis kan de thermostaat een graadje lager, als je knus voor de TV kruipt. Buiten kun je zelfs op koude winterdagen warm vertoeven. Je hebt de keuze uit verschillende waterafstotende en wasbare stoffen, in meer dan 250 kleuren. Stel zelf je kussen samen voor de perfecte match met jouw interieur!

Plofkussens

De verwarmde plofkussens van Sit & Heat zorgen niet alleen voor extra zitcomfort, ze besparen ook nog eens energie. De warmte van heaters en je verwarming gaan grotendeels verloren aan de (buiten)lucht. Maar een warmtekussen verwarmt alleen waar het echt nodig is: jouw torso. Zo wordt je lijf lekker snel warm en kan de thermostaat een paar graden naar beneden. Beter voor jou, beter voor het milieu én beter voor de energierekening.
Lees meer

Stoelkussens

Een stoelkussen dat vanzelf warm wordt als je gaat zitten: daar word je blij van. Het verwarmde rug- en zitvlak krijgt stroom via een batterij, die makkelijk te verwisselen is. De stoelkussens zijn helemaal naar wens samen te stellen, eventueel zelfs met een logo. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en meer dan 250 kleuren.
Lees meer

Bankkussens

De bank op jouw terras heeft zijn match gevonden. Vorm, kleur, stoffering: de keuze is aan jou. De Lounge wordt voor iedere bank op maat gemaakt, ook met hoeken en rondingen. De kussens bestaan uit een rug- en zitvlak, met tot wel drie verwarmde zitplaatsen. Iedere gast kan afzonderlijk de warmte instellen: nooit te warm of te koud.
Lees meer

Op de bank of in je tuin

Sit & Heat is er voor de levensgenieters. Voor wie zo vaak mogelijk op het balkon wil zitten. Voor wie elke avond in een opgewarmd bed wil kruipen. Voor wie wil genieten van een warme tuinstoel, op een mooie herfstavond. Voor wie zich overal lekker warm wil voelen en dat op een milieuvriendelijke manier. Klinkt dat herkenbaar? Maak dan je eigen kussens met onze configurator, of kies een warmtekussen in onze shop. 
Bekijk onze productenAltijd & Overal 

De warmtekussens van Sit & Heat zijn draadloos en bekabeld verkrijgbaar. Zo heb je je favoriete verwarming altijd bij de hand!

Helemaal naar wens

Met de Sit & Heat-configurator stel je eenvoudig zelf een kussen samen. De perfecte match bij je meubels, in jouw smaak en jouw stijl.

Duurzaam

Met kussens van Sit & Heat kan de verwarming wat lager, bespaar je op je energiekosten en werk je mee aan een mooiere wereld! 

Cosy en Comfortabel

De Sit & Heat-warmtekussens zijn heerlijk warm en zacht. Ze verwarmen je torso voor een aangename warmtebeleving. 
maaktbelofteswaar_01

Verantwoorde productie

Bij Sit & Heat staat winst niet voorop. Onze kussens worden gemaakt in een social firm: we scheppen werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.
Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Volg ons via social media
Klanten geven ons gemiddeld 4,6 sterren
via Google Reviews.
Logo Sit-and-heat