Tapasbar Tapamor

Deventer, Nederland

"Het schuurtje achterin de tuin…daar begon het allemaal", vertelt horecaondernemer Ayhan lachend. Samen met twee vrienden begon hij 'Club HAC', een soort voorloper van de tegenwoordige bierkeet. "We waren zo’n 15 jaar oud en wilden met wat alcohol en een frietpan graag wat bijverdienen. Eerst alleen voor wat vrienden, maar al snel kenden we de helft van de bezoekers zelf niet eens. Na een jaar of twee moesten we stoppen. Het werd drukker in onze tuin dan in de plaatselijke kroeg… en wij hadden geen wc".

Voor iedereen wat kunnen betekenen

Het is niet gebleven bij het schuurtje in de tuin. Ayhan heeft inmiddels negen horecazaken. Een echte ondernemer die een uitdaging ziet in het openen van nieuwe zaken. "Of iemand nou zin heeft in tapas, een avondje wilt stappen of gaat trouwen, ik vind het mooi als ik, samen met mijn partners en medewerkers, voor iedereen wat kan betekenen". Dat geldt zeker ook voor zijn zaak Tapamor, waar hij sinds april twee banken heeft staan met de verwarmde Sit & Heat-kussens erop.

"Je wilt mensen het idee geven dat ze op vakantie zijn"

Het gaat om de totaalbeleving

Tapamor is een Spaans tapasrestaurant, waarbij gezelligheid voorop staat. De kussens van Sit & Heat spelen daarbij ook een rol. Ayhan en zijn bedrijfsleidster Avalon zijn het beide over eens; "Het mooiste compliment is dat mensen het gevoel hebben dat ze hier op vakantie zijn geweest. Wanneer je dat hoort, betekent het dat je gasten puur ontspannen zijn en het echt naar hun zin hebben gehad. Dat is het mooiste wat je iemand kan geven. Ieder detail kan daar aan bijdragen".    

Iedereen praat erover

"Afgelopen zomer zijn we flink bezig geweest met het terras van Tapamor. Dat heeft enorm gewerkt. Het terras is met leuke spullen opgefleurd, met onder andere Sit & Heat, dat trekt enorm veel mensen", geeft Avalon aan. "Het is zo vernieuwend, onze gasten blijven erover praten. Dat is niet alleen goed voor de kussens, maar ook zeker voor ons!" aldus Ayhan. "Vooral met de koudere dagen zijn de banken met Sit & Heat de plekjes die als eerste bezet zijn".

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Logo Sit-and-heat