Soullmate en Sit & Heat in Milaan

december 1, 2015

Jorg Rijkschroeff  |  01 december 2015

Samen met Soullmate staan we op de Salone Internazionale del Mobile: de design week van Milaan en de grootste beurs op het gebied van interieurontwerp ter wereld. We maken deel uit van Tuttobene; waar Nederlandse ontwerpers hun werk presenteren.

Samenwerking Soullmate en Sit & Heat

Twee innovatieve ontwerpen die als geen ander bij elkaar passen. De cocreatie maakt een comfortabele beleving van dineren in de open ruimte. Zittend in de Soullmate Dinerunit met de warmte van de Sit & Heat kussens laat je beleven hoe bijzonder ieder park, plein, weiland of leegstaand pand kan zijn. Met de op kuubkisten gebaseerde Veldkeuken verbindt Ontwerpstudio BOMM de mens met voedsel in open ruimte en Sit & Heat zorgt met haar kussens voor comfort en warmte op een maatschappelijk verantwoorde manier. De passie, die drijfveer om mooie projecten in de open ruimte te plaatsen brengt Soullmate en Sit & Heat samen.

Morgen, 9 april opent de beurs en deze sluit op 14 april. Graag nodigen wij jullie uit om te komen kijken. We zijn te vinden op Via Tortona 31. Voor wie niet in de buurt is, maar wel nieuwsgierig: neem een kijkje op www.sitandheat.com of www.soullmate.com

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat