Sit & Heat voor de koele zomeravonden in je tuin!

mei 30, 2016

Maudy Hendriks  |  30 mei 2016

Het verwarmingssysteem van Sit & Heat is op steeds meer manieren toe te passen op of in tuinmeubilair. Zo kan de B&B outdoor collectie ge-upgrade worden met Sit & Heat en wanneer je al een tuinset hebt staan, kan je gemakkelijk je eigen verwarmde kussens ontwerpen met Nofruit.

B&B Outdoor

Sinds kort is Sit & Heat als extra optie toe te voegen aan de tuinmeubel collectie van B&B Outdoor. Gebruikers zijn enthousiast! "Wij hebben ons B&B Outdoor tuinmeubel laten upgraden met Sit & Heat. Heerlijk om in de avonden langer buiten te zitten. Vooral de warmte in de rug is erg lekker", Aldus Jolanda Aalders. De B&B Outdoor collectie wordt geproduceerd in Nederland en is in verschillende tuinmeubelzaken te verkrijgen. 

Online maatkussens

Bij Nofruit kun je zelf online je zithoek ontwerpen en samenstellen. Je creëert je eigen kussens op maat met als extra optie: verwarming van Sit & Heat. Via de website kan je je laten inspireren door huidige klanten met verschillende eigen creaties. Met Sit & Heat in je kussens kan je nog langer genieten van je tuin of balkon.

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat