Sit & Heat verovert Den Haag

mei 7, 2018

Maureen Gosselink  |  07 mei 2018

Wat ooit begon als een duurzaam idee ligt nu bij meer dan 150 horecazaken in de Nederland. De warmtekussens van Sit & Heat zijn de nieuwe manier van terrasverwarmen. En dan zonder de buitenlucht (en daarmee de aarde) op te warmen. Dat vonden ook de eigenaren van Papa Eatalia een goed idee. Dankzij een project van de gemeente hebben ze de milieuvriendelijke oplossing aan kunnen schaffen.

Warm gevoel

"We willen de gasten een warm gevoel geven.", vertelt Killian, "Dat staat bij ons voorop. En dat uit zich in alles. Bijvoorbeeld in het shared dining concept, waarbij je kleine gerechtjes met zijn allen deelt. Gezamenlijk rond de tafel gaan zitten en proeven wat de Italiaanse keuken zoal inhoudt. De Italiaanse keuken is zeer divers en dat willen we hiermee graag laten zien. Pasta's, vlees, vis, je kan eigenlijk alle kanten op. Het concept lijkt op de Spaanse tapas, alleen dan uitgevoerd op de Italiaanse wijze."

Met dank aan gemeente Den Haag

De eigenaren geven hun gasten ook graag letterlijk een warm gevoel. Killian: "Met dank aan een project van de gemeente Den Haag konden we investeren in kussens die je billen en rug verwarmen, waardoor het hele lichaam op temperatuur blijft. In plaats van traditionele terrasverwarmers, hebben we nu Sit & Heat. Het sluit mooi aan bij ons concept waarin wij nét even iets anders aan willen bieden dan andere horeca gelegenheden. Uiteindelijk bied je extra comfort, ook in de winter. Als mensen op de kussens gaan zitten, praten ze erover. Dat willen we hebben! Positieve reclame is de mooiste reclame die er is."

read morethat sitevisit homepage
deze

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat