Sit & Heat is wederom te vinden op de Horecava!

januari 4, 2016

Maudy Hendriks  |  04 januari 2016

In samenwerking met de Soullmate Event Truck kun je tijdens de Horecava 2016 op meerdere plekken Sit & Heat ervaren. Op het barbecue-plein bij de hoofdingang is het pop-up meubilair te vinden met daarop verwarmde Sit & Heat kussens. Daarnaast ben je van harte welkom bij onze stand, om even op te warmen of een drankje te drinken. Bezoek onze stand: hal 1.250!

Soullmate Event Truck

Met de Soullmate Event Truck creëer je een unieke uitstraling voor evenementen. Het pop-up meubilair bestaat uit zit- en keukenmeubilair gebaseerd op fruitkisten. Zo bouw je bijvoorbeeld met de inhoud van de Soullmate Event Truck tijdelijk je eigen restaurant. Zo ook de Horecava zelf, die het pop-up meubilair van Soullmate gebruikt voor het barbecue-plein. Hier kun je een hapje eten en verwarmd zitten op een Soullmate!

soullmateeventtruck.nl

Onze website is vernieuwd!

Een horecaondernemer kan op onze nieuwe website direct berekenen wat hij of zij kan besparen ten opzichten van andere terrasverwarming. Inmiddels zijn de Sit & Heat verwarmde kussens te vinden bij verschillende horecaondernemers. De kaart op de website geeft aan waar deze Sit & Heat terrassen liggen. Een aantal van deze horecaondernemers hebben hun verhaal gedeeld op onze website. Wie zijn zij? Hoe zorgt Sit & Heat voor meer omzet? Waarom blijven mensen erover praten? 

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat