Sit & Heat haalt investering op voor hun energiezuinige terrasverwarming

december 1, 2015

Maudy Hendriks  |  01 december 2015

Wijchen, 19 december 2014 – Sit & Heat, de energiezuinige terrasverwarmer in de vorm van een kussen, ontvangt een investering van 250.000 euro. Door het vertrouwen van deze investeerders in Sit & Heat, krijgt Sit & Heat de kans om de verkoop in Nederland op te zetten.

''Wanneer de verkoop van Sit & Heat op gang komt, worden de energievretende heaters overbodig; zo dragen alle gebruikers van Sit & Heat bij aan een duurzame ontwikkeling’’, aldus Jorg.

Waar kan je Sit & Heat vinden?

Sit & Heat is recentelijk gestart met de verkoop en de aangename warmte is momenteel bij verschillende horecagelegenheden te ervaren. De eerste batterijversie van Sit & Heat komt te liggen bij de Blonde Pater in Nijmegen, waar nu de verwarmde loungebanken al goed in de smaak vallen.

Sit & Heat gaat zo breed mogelijk de markt in en is daarom niet alleen actief op de horeca-en stadionmarkt en in de particuliere sector, maar richt zich tevens op bureaustoelen, boten en kerken. Om snel te groeien is het team van Sit & Heat uitgebreid en versterkt op het gebied van salesactiviteiten; weer een stap dichter bij de verovering van de halve wereld… het koude deel!

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat