Restoration Hardware

New York City, USA

Ontdek de perfecte mix van luxe, warmte en elegantie in het voortreffelijke restaurant op het dak van RH New York. Dit culinaire toevluchtsoord ligt bovenop RH New York's uitgestrekte designcentrum van 90.000 vierkante meter in het historische Meatpacking District en biedt gasten een fascinerende eetervaring als geen ander. Terwijl Restoration Hardware (RH) de Amerikaanse en Canadese markt voor luxe meubilair aanvoert, heeft de samenwerking met Sit & Heat deze bestemming tot de nieuwe hotspot gemaakt.

Reis naar excellentie: Samenwerking met Restoration Hardware Productie

Restoration Hardware (RH) is een begrip geworden, beroemd om haar voortreffelijke collectie meubilair, verlichting, textiel, badartikelen, decoratie en buitenproducten. Met hun kenmerkende "RH" hebben ze een onuitwisbare stempel van verfijning gedrukt op de harten van consumenten en bieden ze designdiensten aan die ongeëvenaard zijn in hun branche. RH New York tilt luxe nu naar een hoger niveau met het Rooftop Restaurant, waar gasten in warmte en comfort kunnen dineren te midden van het adembenemende uitzicht op de skyline, dankzij de naadloze samenwerking met Sit & Heat voor dit project.

Waar luxe, warmte en verfijning elkaar ontmoeten

In het hart van downtown Manhattan staat het designcentrum van RH New York als een bewijs van hun toewijding aan het vervagen van de grenzen tussen woon- en winkelruimtes. Hier kunt u meer dan 8.000 vierkante meter binnen en buiten elegantie ontdekken, waardoor het een trendsetter is in zowel de woon- als de horeca-industrie.

Een naadloos partnerschap met Sit & Heat

Om de eetervaring op het dak van RH New York te verwarmen, ontstond een partnerschap tussen Restoration Hardware Manufacturing en Sit & Heat. Onze innovatieve systemen werden zorgvuldig afgestemd op het luxueuze zitmeubilair van RH, zodat elke gast comfortabel en warm kon genieten van het adembenemende uitzicht op de skyline. Een team van Sit & Heat vloog naar New York, waar ze deze op maat gemaakte verwarmingssystemen vakkundig implementeerden. Ze boden de gasten een ongeëvenaarde, warme ervaring in de soms kille lucht van New York.

RH's Markt

Je eigen huis inrichten is erg leuk, maar als je een tweede of derde huis koopt, ben je misschien minder geneigd om het zelf te doen. Voor de rijkste Amerikanen biedt Restoration Hardware een oplossing. "Tafels, stoelen, kasten, bedden, kussens, ze hebben alles", zegt Jorg Rijkschroeff, oprichter van Sit & Heat. "Meestal komen klanten voor de complete inrichting van hun indrukwekkende huizen. Ze shoppen voor een paar honderdduizend dollar aan woninginrichting en laten alles over aan Restoration Hardware."

Hij vervolgt: "In grote Amerikaanse steden heeft Restoration Hardware flagship stores, hun paradepaardjes. In New York ligt deze winkel in het Meatpacking District, een dure wijk in Manhattan. Ze hebben een oud fabrieksgebouw omgebouwd, wat er echt cool uitziet, en er een bar op het dak aan toegevoegd." Sit & Heat werd gevraagd om op maat gemaakte verwarmde kussens te leveren. "We hebben ongeveer 100 stoelen verwarmd, maar die moesten natuurlijk wel in kussens van hun eigen merk."

Een groot pakket

Jorg deelde verder zijn kijk op de reis van het project: "Restoration Hardware stuurde ons een kussen. We ontvingen de grootste doos die je maar kunt verzenden. Ik denk dat de doos... meer dan drie meter was? Echt enorm. Er zat één heel

groot kussen in, een vierzitter voor een grote bank. Dat hebben we gebruikt om een prototype van een verwarmd kussen te maken en dat hebben we teruggestuurd."

Uitdagingen en Sit & Heat-oplossingen

Tijdens het proces moesten Jorg en het team uitdagingen overwinnen. "Ik had een gesprek met de flagship store in New York, het hoofdkantoor van Restoration Hardware in Californië en de fabrikant in North Carolina. De fabrikant zei: 'Dit doe

n we niet! We kunnen geen elektronica installeren; het is te ingewikkeld. Dus heb ik een hele handleiding met hem doorgenomen," vertelt Jorg. "Maar toen zei de fabrikant nog steeds: 'We zijn hier niet voor gecertificeerd; het is te lastig. Dus stelde ik voor: 'Wat als wij het doen? Wat als wij het assembleren? Het geruststellende antwoord was: ja, dan kunnen de kussens naar New York komen. Niet veel later waren Jorg en het team op weg naar Amerika.

Van New York naar de zuidelijke staten

"We gingen eerst naar New York om het project te bespreken. We kregen ook een rondleiding door de winkel," legt Jorg uit. Het werd duidelijk dat Restoration Hardware bedoeld is voor de superrijken. "We moesten ons melden bij de Golden Desk - ze hebben een echte gouden balie bij de ingang." De volgende stop was een groot contrast: de Restoration Hardware fabriek in Hickory, North Carolina. "Het zuiden van de VS is bijna een ander land vergeleken met New York. We hebben ons een week lang ondergedompeld in het fabrieksleven in een zuidelijke staat. Een veel puurdere ervaring kun je niet krijgen. De mensen waren er supervriendelijk en aardig."

Getting it Done

Op locatie installeerden Jorg en het team alle elektronica in de kussens. Ze werkten samen met monteurs en naaisters. "Het was een ervaring om niet snel te vergeten. Het was heel inspirerend om te zien hoe Restoration Hardware op zo'n grote schaal te werk gaat, hoe ze de fabriek organiseren, welke machines ze gebruiken en hoe ze de kwaliteit op peil houden. Daar hebben we veel van geleerd!"

Meerdere verdiepingen: de ultieme luxe ervaring

RH New York combineert op meerdere verdiepingen naadloos binnen- en buitenruimtes om een unieke winkel- en dinerervaring te creëren. Vooral het restaurant met dakterras is een hoogtepunt. Het loopt naadloos over in een prachtig aangelegd park en wijnterras en biedt een iconisch uitzicht op downtown Manhattan. Nadenkend over dit deel van de reis, merkte Jorg trots op: "Dus hebben we hun Giant Cushions uitgerust met onze top-of-the-line verwarmingssystemen, en het eindproduct was iets om trots op te zijn."

Trots op New York

Jorg sloot af met een gevoel van trots: "Het dak is een supercoole plek met een prachtig uitzicht. Wauw, onze producten staan daar. Het is fantastisch om met Sit & Heat de wereld over te reizen, maar nog meer om met zo'n grote naam samen te werken: Restoration Hardware is een van de grootste namen in Amerika en deze samenwerking laat zien dat we op het hoogste niveau kunnen leveren."

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat