Restaurant Moustique

Haarlem, Nederland

Restaurant Moustique

Alleen het allerbeste! Dat is waar restaurant Moustique voor gaat. Pure ingrediënten uit het seizoen als basis, aangeboden door gepassioneerde leveranciers. Alles om de gast te laten genieten van een culinaire ervaring van hoog niveau. 


In Mei 2021 opent restaurant Moustique zijn deuren in het centrum van Haarlem. Het restaurant dankt zijn naam aan de bijnaam die Haarlemmers met trots dragen, de Haarlemse Mug. De samenwerking van Chef Jesse van Leeuwen en Maître Jelmer Molendijk begint als zij collega’s van elkaar zijn in Restaurant Duin en Kruidberg. In het voorjaar van 2021 besluiten zij de sprong in het diepe te wagen en openen zij het restaurant aan de Oude Groenmarkt. 

De perfecte oplossing!

Met uitzicht op de prachtige Sint Bavokerk, is het terras prachtig gelegen. Niet alleen dit uitzicht en het heerlijke eten zorgen ervoor dat het vechten is om een tafeltje; ook de comfortabele verwarmde kussens van Sit & Heat kunnen rekenen op de goedkeuring van gasten. Het is dan ook de perfecte oplossing! Door de ligging van het restaurant, rondom de kerk, zijn traditionele verwarmingsmethodes lastig in te zetten. Er staat altijd een windje, waardoor warmte van een heater verwaait en niet aankomt op de plek waar je het zou willen hebben, de gast.

Om die reden was het bij het maken van de plannen voor opening van het restaurant dan ook als snel duidelijk dat de verwarmde kussens van Sit & Heat een perfecte toevoeging zouden zijn aan de totale beleving van de klant. Door de gemeenschappelijke samenwerking van restaurant Moustique en Sit & Heat met Heineken, is niet alleen het logo van Moustique geborduurd, maar heeft ook het logo van Heineken een plekje gekregen op het kussen.

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat