Rederij Friendship en Sit & Heat zorgen voor warme billen op het water

maart 10, 2017

Maudy Hendriks  |  10 maart 2017

Amsterdam – Tijdens je luxe rondvaart door de grachten van Amsterdam heb je in het vervolg warme billen! Friendship Amsterdam zorgt ervoor dat de temperatuur op een rondvaart niet alleen aangenaam is in de zomer, maar ook tijdens de koudere dagen. En dit met een verwarmingssysteem waarbij er geen warmte verloren gaat aan de buitenlucht, wat goed past bij 'Amsterdam Vaart Schoon'.

Rederij Friendship

Friendship Amsterdam is een onderneming gestart door twee vrienden met de grootste liefde voor watersport en boten. Ze vernoemen hun organisatie naar de eerste boot die ze gebouwd hebben en de band tussen hen beide. Hun motto en tevens uitgangspunt voor hun dienstverlening: Friendship isn't one big thing, it's a million little things. Met de luxe en persoonlijke boottochten door de grachten geniet je van "The Ultimate Amsterdam Experience". Genieten van de mooie stad zoals 'locals' dat doen.

The ultimate Amsterdam experience

Verwarmde bootkussens

De kussens zijn op maat gemaakt voor de unieke en trendy boten. Door het verwarmingssysteem in het kussen word je direct verwarmd, met maar 20Watt per zitplaats. Dit is 95% minder dan gebruikelijke terrasverwarmers. Door de sensor in het kussen schakelt de verwarming zichzelf aan en uit. Comfortabel, innovatief en energiezuinig!

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat