PSV

juli 29, 2022

PSV's warme thuisbasis: Het Philips Stadion

Het voetbalstadion is vaak de plek waar passie, vreugde en emotie samenkomen. Voor fans is het de thuisbasis van hun favoriete team, waar ze juichen, zingen en hun helden aanmoedigen. Maar er is één aspect van het stadionbezoek dat voor velen vaak een uitdaging vormt: het weer. Regen, koude temperaturen en harde wind kunnen de ervaring soms behoorlijk oncomfortabel maken. PSV Eindhoven heeft echter besloten om die koude rillingen een halt toe te roepen dankzij hun samenwerking met Sit & Heat om verwarmde stoelen te introduceren. 

Sit & Heat: Een warme innovatie

Sit & Heat staat aan de voorhoede van de technologische warme revolutie die zitcomfort naar een hoger niveau tilt. We hebben duurzame verwarmingstechnologie geïntegreerd in 920 bestaande business seats, wat betekent dat fans zich nooit meer zorgen hoeven te maken over koude zitplaatsen. Wanneer de gast plaatsneemt worden de stoelen automatisch verwarmd door een ingebouwde sensor, waardoor een warme en gezellige omgeving wordt gecreëerd, zelfs op de koudste dagen.

Voordelen van de samenwerking tussen Sit & Heat en PSV

Deze samenwerking tussen PSV en Sit & Heat levert een aantal mooie voordelen op voor het Philips Stadion:

  • Comfortabel in alle seizoenen: Of het nu zomer of winter is, fans kunnen nu comfortabel zitten en van de wedstrijd genieten zonder last te hebben van de koudere temperaturen.
  • Verlengde beleving: Met de verwarmde stoelen kunnen fans langer in het stadion blijven, de voor- en nabeschouwingen meemaken en elk moment van de wedstrijd ervaren zonder zich zorgen te maken over de kou.
  • Duurzaamheid: Doordat de fans plaatsnemen op een verwarmde stoel kan de traditionele verwarming de deur uit, wat ervoor zorgt dat de energiekosten een stuk lager zullen zijn. De warmte technologie van Sit & Heat verbruikt max 40 watt per uur per stoel, een heater kan wel 25.000 watt verbruiken.
  • Technologische vooruitgang: Het toont aan dat PSV bereid is te investeren in technologie en comfort om de algehele ervaring van hun fans te verbeteren.

De toekomst van comfort in stadions 

Deze samenwerking tussen PSV en Sit & Heat laat zien dat sportclubs verder gaan dan het bieden van entertainment op het veld. Ze streven ernaar om de hele ervaring te verbeteren, vanaf het moment dat fans de deur van het stadion binnenstappen tot het laatste fluitsignaal.Dit is slechts het begin kunnen zijn van een nieuw tijdperk van comfort in sportstadions over de hele wereld. Het stelt de norm hoger en laat zien dat de tevredenheid van fans en hun comfort net zo belangrijk zijn als de prestaties op het veld. 

Dus, als je binnenkort een PSV-wedstrijd bijwoont op een van de 920 business seats, weet dan dat je niet alleen getuige bent van het voetbalspektakel, maar ook van een nieuw niveau comfort en gastvrijheid, dankzij de warme samenwerking tussen PSV en Sit & Heat.

 

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat