Philips Stadion heeft Primeur met Sit & Heat

december 1, 2015

Jorg Rijkschroeff  |  01 december 2015

Met het installeren van Sit & Heat stoelverwarming op enkele stadionstoelen in de Business Club had PSV afgelopen weekeinde een internationale primeur. De Business Club-leden zaten er letterlijk warmpjes bij, terwijl ze genoten van de fantastische wedstrijd PSV – ADO Den Haag.

De test met Sit & Heat bij PSV werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Duurzaam Eindhoven. Momenteel hangen de heaters in het Philips Stadion aan het dak, waardoor veel warmte verloren gaat. Door de tests met Sit & Heat biedt PSV hun Business-leden een extraatje. Zo kunnen zij onder andere zelf bepalen hoe koud of warm zij hun stoelen afstellen.

De verwarmde kussens, die afgelopen zaterdag werden getest op vier Business Seats, zijn ontwikkeld door Sit & Heat. Sit & Heat ontwikkelde warmtekussens als antwoord op de energie-onzuinige en oncomfortabele heaters. De warmtekussens besparen 95% aan energie, aangezien de warmte geen afstand hoeft af te leggen naar de gebruikers. De energie gaat daarmee niet langer verloren aan de buitenlucht. Bovendien vergroot Sit & Heat stoelverwarming het comfort, doordat het lichaam van de gebruikers wordt verwarmd en de warmte individueel kan worden geregeld.

Voor bedrijven is de Sit & Heat stoelverwarming een mooie manier om zich te onderscheiden van andere sponsors. Ze kunnen meer comfort bieden en door middel van een logo op de kussens laten zien dat ze over zitplaatsen in het stadion beschikken. Ronald Kooistra, Manager Commerciele Zaken, Service en Evenementen: “Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. In de winterdagen hoort daar een verwarmde zitplaats bij. Door middel van deze proef met Sit & Heat kijken wij hoe wij onze Business-leden, en in de toekomst ook supporters, van alle gemakken kunnen voorzien tijdens wedstrijden.”

Ook de gebruikers waren afgelopen weekeinde zeer te spreken over de comfortabele en warme stoelen. Hennie Maas van Maas im- export b.v.: ”Tot mijn verbazing hadden wij de Sit & Heat op proef. Dit werkte zo goed dat ik zelfs mijn jas uit kon trekken. Dus mijn opinie is: Doen!”.

Stichting Duurzaam Eindhoven en Sit & Heat hopen dat, na deze succesvolle proef, de samenwerking met het Philips Stadion voortgezet kan worden en dat meerdere stadions het voordeel van stoelverwarming in zien zodat er een einde komt aan het tijdperk van de energie-onzuinge heaters.

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat