Pepper Collection

Lech, Oostenrijk

Pepper Collection ligt midden in de adembenemende Oostenrijkse Alpen en is een indrukwekkend geheel van chalets die de luxe van de Alpen omarmen. In samenwerking met Moonich begon Sit & Heat aan een project om het buitenterras van Pepper Collection te verbeteren. We creëerden een uitnodigende ruimte waar gasten buiten kunnen genieten van heerlijke gerechten, in de warmte van onze Sit & Heat gemodificeerde stoelen. Of je nu op zoek bent naar een wintervakantie met gegarandeerde sneeuwval of een zomers toevluchtsoord in de Oostenrijkse Alpen, bij Pepper Collection zit je altijd goed.

 Foto met dank aan: Pepper Collection

Een winterwonderland in Arlberg

De Pepper Collection ligt in het hart van Lech en staat voor een exclusief verblijf in de Alpen. Deze privéchalets zijn ontworpen voor gezellige bijeenkomsten en bieden rust en luxe. Pepper Collection creëert een ongeëvenaarde chaletvakantie-ervaring in Lech am Arlberg, het pittoreske bergdorp en exclusieve skigebied dat zowel door de lokale bevolking als door toeristen wordt gekoesterd. Deze toplocatie biedt met trots ski-in/ski-out in de winter en gepersonaliseerde conciërgediensten. De accommodaties bestaan uit verschillende chalets en appartementen, geschikt voor groepen van 2 tot 30 gasten, waardoor het perfect is voor diegenen die op zoek zijn naar de ideale balans tussen natuur en comfort.

Een innovatieve oplossing in het hart van de Alpen

In 2020 benaderde Pepper Collection onze partners bij Moonich met de vraag om hun terras te verwarmen. Hoewel ze verschillende opties hadden overwogen, konden ze niet de juiste oplossing vinden. De ontdekking van Sit & Heat's innovatieve benadering van buitenverwarming bracht uitkomst. We begonnen toen met het ontwikkelen van een product dat aan de unieke eisen van Pepper Collection zou voldoen zonder hun oorspronkelijke meubilair te vervangen of het schilderachtige Alpenlandschap aan te tasten. Ze hadden een prachtige grote eettafel met chique stoelen die ze wilden verwarmen. Hun waardering voor hun bestaande meubels en hun omgeving kwam overeen met onze duurzame principes, wat leidde tot een zeer aangepaste moderne retro-installatie.

 Foto met dank aan: Pepper Collection

Een nauwgezette integratie van warmte

Onze aanpak van dit project werd gekenmerkt door aandacht voor detail. We integreerden naadloos verwarmingskussens voor de rugleuning en de onderkant in hun bestaande luxueuze buitenzitmeubilair en zorgden zo voor een strak design. Elke stoel was uitgerust met onze innovatieve verwarmingskussens, aangedreven door efficiënte 6800 mAh batterijen. We slaagden erin om het bedieningspaneel en de batterij naadloos te integreren zodat er niets zichtbaar was. Het was een elegante opstelling die aansloot bij de Sit & Heat-filosofie van 'druk en voel de warmte'. In totaal voorzag het project 37 stoelen van rug- en zitverwarmingskussens, samen met batterijhouders en batterijen van Sit & Heat.

Van Lech naar Nijmegen en terug

De reis van dit project ging van het pittoreske Lech naar Nijmegen en terug. Toen de stoelen bij Sit & Heat aankwamen, voorzagen we ze van onze ultramoderne verwarmingssystemen en stuurden ze terug naar Pepper Collection, waar ze de gasten sindsdien lekker warm houden hoog in de Alpen. De stoelen maakten een kleine, maar gedenkwaardige reis, die uitmondde in een heerlijk warm resultaat. Voor onze partners in Duitsland was het een unieke ervaring, waar ze met volle teugen van genoten. Karin Vink zei: "Het was een genoegen om dit project te coördineren." Haar team leidde het project terwijl het Sit & Heat-team op ons hoofdkantoor in Nijmegen de productie verzorgde.

 Foto met dank aan: Pepper Collection

De Alpen trotseren

Het project van Pepper Collection bracht unieke uitdagingen met zich mee die voortkwamen uit de Alpenomgeving met zijn specifieke ligging en klimaat. De oplossing moest effectief, duurzaam, gebruiksvriendelijk en van de hoogste kwaliteit zijn. Het project vereiste teamwerk, planning en innovatief denken, wat ruim binnen onze mogelijkheden als verwarmingsexperts ligt. Samen vonden we een oplossing die niet alleen voldeed aan de verwachtingen van Pepper Collection, maar deze zelfs overtrof. Terwijl de winter de regio bedekt met ongerepte sneeuw, verwarmen onze stoelen hun gasten. We zijn enthousiast om warmte en comfort te blijven brengen in meer extreme buitenruimtes, zodat elk moment dat wordt doorgebracht in de Alpenluxe heerlijk en gedenkwaardig is.

 

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat