Meer comfort op je business tribune door duurzame stoelverwarming

september 26, 2019

Astrid Hendrikx  |  26 september 2019

Comfortabel genieten van thuiswedstrijden op de business tribune? Tegenwoordig kun jij verwarmd zitten met Sit & Heat stadion stoelverwarming. Door het toevoegen van een paar kleine elementen zorg jij voor ultiem comfort. Heracles Almelo, VV Noordwijk, Katwijk Quick Boys, VV Venlo en FC Dak gingen je al voor. Bovendien zul je kosten besparen. Benieuwd hoe stoelverwarming te werk gaat in stadions? Lees dan snel verder.

Duurzame stoelverwarming

Verwarmd genieten van thuiswedstrijden kan tegenwoordig met de stoelverwarming van Sit & Heat. Deze kun je in de business-seats plaatsen en verwarmt vervolgens de torso van de toeschouwer. Door de duurzame stoelverwarming van Sit & Heat bespaar je tot wel 95% aan energiekosten in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen. Ben je benieuwd hoeveel jij kan besparen op jouw tribune? Doe hier de test.

Opties voor sportstadions

Sit & Heat kan bijna in elke business-seat worden ingebouwd. Wanneer jouw business-seats bijvoorbeeld nog lang niet aan vervanging toe zijn, is het mogelijk om Sit & Heat in jouw stoelen te bouwen. Zo kun je iedereen op de tribune een warme ervaring bieden. Onze huis installateur sluit het systeem snel en gemakkelijk voor je aan.

Interessant voor sponsoren

De verwarmde stoelen op de tribunes kunnen erg interessant zijn voor sponsoren. Door een logo op de stoelen te borduren vergroten grote sponsoren hun zichtbaarheid. Bovendien draagt het bij aan een duurzaam imago.

Foto: Sit & Heat

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat