Terug

INBOUW BUREAUSTOEL

Sit & Heat kan ingebouwd worden in bijna elke bureaustoel, ook in reeds bestaande stoelen.
Een van onze warmtecoaches kijkt graag naar de mogelijkheden voor jouw stoel. 

In bijna elke bureaustoel

Met Sit & Heat in je bestaande bureaustoel zorg je voor een gemakkelijke upgrade van je kantoor. Een van onze warmtecoaches kijkt graag naar de mogelijkheden voor jouw kantoor, waarbij Sit & Heat direct wordt ingebouwd in je bestaande stoel.

Luxe Systeem

Met het Sit & Heat Luxe Systeem bepaal je gemakkelijk zelf je warmte stand. Met de bedieningsknop zet je eenvoudig de warmte hoger, lager of uit. Sit & Heat gaat alleen aan wanneer iemand plaats neemt op de stoel. Door de ingebouwde sensor gaat Sit & Heat automatisch uit wanneer hij of zij de zitplaats verlaat.

Stekker of batterij

Het Sit & Heat verwarmingssysteem kan uitgerust worden met een omvormer per stoel. De omvormer is 40 Watt en kan eenvoudig ingeplugd worden op het stroomnetwerk. 

Het is ook mogelijk om het Sit & Heat verwarmingssysteem uit te rusten met een batterij. Wanneer je een batterij gebruikt, is de stoel flexibel te plaatsen op iedere gewenste plek. Batterij leeg? Dan is de batterij eenvoudig op te laden, om te wisselen en aan te sluiten.

Jouw eigen bureaustoel

Om goed te kunnen beoordelen of jouw bureaustoel geschikt is voor het inbouwen van ons verwarmingssysteem, ontvangen we graag 3 foto's van de stoel. Stuur deze eenvoudig mee met het contactformulier. De foto's die we nodig hebben zijn van het vooraanzicht, de achterkant en de onderkant.
Contactformulier
Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Klanten geven ons gemiddeld 4,6 sterren
via Google Reviews.
Logo Sit-and-heat