Terug

BUREAUSTOEL KUSSEN

Een comfortabel vierkant kussen met een verwarmd rug- en zitvlak. Ideaal voor in je bureaustoel. De batterij is weggewerkt in de flap achter de stoel: makkelijk te verwisselen. Kies zelf jouw kleur en stoffering! 

Flexibel te gebruiken

Milieubewuste kussens, daar staan wij vierkant achter. Dit comfortabele kussen zorgt voor een aangename warmte tijdens de werkdag. Het kussen is gemakkelijk mee te nemen en daardoor flexibel te plaatsen. Ideaal voor medewerkers met flexplekken of medewerkers die hun tijd verdelen tussen thuis en kantoor.

Rug en zitvlak, of alleen rug?

We maken het kussen op maat voor jouw bureaustoel. Het is daarom mogelijk om te kiezen voor een kussen dat het beste past bij jouw wensen. Kies je voor een kussen met verwarmd rug- en zitvlak of ga je voor alleen rugverwarming? We maken het graag voor je!
Bestel hier rug- en zitvlakBestel hier rug

Met een stekker of batterij

Het Sit & Heat verwarmingssysteem kan uitgerust worden met een omvormer per stoel. De omvormer is 40 Watt en kan eenvoudig ingeplugd worden op het stroomnetwerk.

Het is ook mogelijk om het Sit & Heat verwarmingssysteem uit te rusten met een batterij. Wanneer je een batterij gebruikt, is de stoel flexibel te plaatsen op iedere gewenste plek. Batterij leeg? Dan is de batterij eenvoudig op te laden, om te wisselen en aan te sluiten.
Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Klanten geven ons gemiddeld 4,6 sterren
via Google Reviews.
Logo Sit-and-heat