Terug

BUREAUSTOEL KUSSEN

Een comfortabel vierkant kussen met een verwarmd rug- en zitvlak. Ideaal voor in je bureaustoel. De batterij is weggewerkt in de flap achter de stoel: makkelijk te verwisselen. Kies zelf jouw kleur en stoffering! 

Flexibel te gebruiken

Milieubewuste kussens, daar staan wij vierkant achter. Dit comfortabele kussen houdt je hele lijf warm, dankzij het verwarmde rug- en zitvlak. Het kussen is gemakkelijk mee te nemen en daardoor flexibel te plaatsen. Ideaal voor medewerkers met flexplekken of medewerkers die hun tijd verdelen tussen thuis en kantoor.
Offerte

VIP SYSTEEM

Met het Sit & Heat VIP Systeem bepaal je gemakkelijk zelf je warmte stand. Met de bedieningsknop zet je eenvoudig de warmte hoger, lager of uit.
Offerte

Met een batterij

Het kussen is aangesloten op een oplaadbare batterij. Deze heeft een effectieve zittijd van 3 uur. Daar is over nagedacht: het Sit & Heat-kussen wordt pas warm als iemand erop gaat zitten. Zodra de zitplaats weer vrij is, gaat de verwarming na twee minuten automatisch uit. Batterij leeg? Dan is de batterij eenvoudig op te laden, om te wisselen en aan te sluiten.
Offerte
Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat