K.v.v. Quick Boys

maart 29, 2022

Vanaf december kan de Businessclub van Kvv. Quick Boys comfortabel en verwarmd genieten van de wedstrijden. Door de Sit & Heat stoelverwarming in de business-seats, is er een extra dimensie toegevoegd. De sponsoren van de Katwijkse hoofdklasser kunnen nu comfortabel genieten van de thuiswedstrijden.

Enthousiaste sponsoren

Meer en meer is de Businessclub van Quick Boys tijdens zaterdagse thuiswedstrijden ‘’the place to be’’. De gestage groei van nieuwe sponsoren is daar een treffend voorbeeld van. Om al deze sponsoren extra te faciliteren, is onder andere besloten tot de aanschaf van verwarmde business-seats. Deze sponsoren waren aanvankelijk sceptisch, maar dit sloeg na de eerste koude en gure thuiswedstrijd om in waardering. In recordtijd werden alle 120 stoelen verkocht. Volgend seizoen staat de aanschaf van nog eens 40 stoelen op het wensenlijstje van de Businessclub.

Besparing

Veel voetbalclubs verwarmen hun toeschouwers door middel van gas- of elektrische heaters die bevestigt zijn in het dak. Bij deze manier van verwarmen gaat veel warmte verloren aan de buitenlucht. Door de ingebouwde Sit & Heat systemen in de seats is Quick Boys de eerste voetbalclub in Nederland die haar Businessclubleden op een duurzame manier verwarmt. Deze directe manier van verwarmen bespaart 95% aan energie ten opzichte van traditionele heaters. Met het oog op alle discussies over klimaatveranderingen is Businessclub voorzitter Bart van Kruistum dan ook zeer content over de besparingen die Sit & Heat oplevert.

Eredivisieclubs

Steeds meer voetbalclubs streven naar een duurzaam stadion. Diverse Eredivisieclubs zijn daarom in contact met Sit & Heat. In Nederland en België kan je Sit & Heat op verschillende terrassen ervaren. Voor gasten comfortabel en voor horeca-ondernemers een lagere energierekening.

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat