Extra capaciteit, ook met minder weer!

VERLENG JE TERRASSEIZOEN MET SIT & HEAT

Patented technology

De terrassen zijn weer open en heel Nederland trekt er lekker op uit om van het terras te genieten! Dit zorgt voor extra capaciteit en een fijne bezetting! Maar hoe ga je dat doen als het weer omslaat?  Vergroot je capaciteit ook als het buiten kouder wordt met een Corona Proof Verwarmd Terras van Sit & Heat. Door de comfortable terrasverwarming verleng je eenvoudig het terrasseizoen en houd je je capaciteit op pijl! 

Comfortabel Warm

Met Sit & Heat kies je voor extra comfort voor jouw gasten! Maak jouw terras net zo comfortabel als binnen. Met Sit & Heat verwarm je de zitting en de rug voor een algeheel warmte gevoel! Deze directe manier van verwarmen voelt zeer natuurlijk aan. Buiten wordt het nieuwe binnen!

Kies net als Gijs van Proeflokaal Goesting voor Sit & Heat!

Met het motto  “Beleving verkopen, al het andere is een bijproduct”  in het achterhoofd opende Proeflokaal Goesting op 1 december 2015 zijn deuren. Met liefde voor het vak en de producten die we mogen serveren, brengen we beleving over op onze gasten. Ook de kussens van Sit & Heat zorgen voor extra beleving! Extra comfort voor onze gasten en extra capaciteit buiten voor ons. Tijdens de wat frissere dagen zit je er bij Goesting ook warmpjes bij!
(Gijs Schapendonk - Proeflokaal Goesting)

Extra capaciteit

Door de opgelegde RIVM-maatregelen hebben veel horecaondernemers de capaciteit binnen moeten aanpassen. Verhoog je aantal zitplaatsen door je terras het gehele jaar in te kunnen zetten. Met Sit & Heat verhoog je je capaciteit!

Kies net als Stef Heijmans van Eetcafe de Prins voor Sit & Heat!

Wij hebben het gehele jaar door een heerlijk terras! De hippe uitstraling met de loungebanken, windschermen, luifel, verwarmde kussens van Sit & Heat  zorgen voor een verzorgde uitstraling waar u helemaal tot rust kunt komen in een vertrouwde omgeving. "Tijdens deze Corona periode zorgt het comfort van Sit & Heat voor extra zitplekken buiten, ook als het buiten kouder is. Onze gasten vinden het comfort heerlijk!
(Stef Heijmans - Eetcafe de Prins) 

Ook extra capaciteit?

Wilt u ook extra capaciteit door een comfortabel en duurzaam winterterras? Zowel voor je loungebanken en je terrasstoelen. Wij maken natuurlijk een passende aanbieding voor u! 

Meer weten? 
Vraag onze warmtecoach Jeroen voor meer info.