0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Welkom buiten!

'Voor de stadsmens die houdt van het buitenleven' en 'voor mensen die willen genieten van het leven'. De Balkonbar en Sit & Heat bieden beide duurzame producten van Nederlandse bodem waardoor je optimaal van jouw balkon gebruik kan maken.
3 juli 2017

'Voor de stadsmens die houdt van het buitenleven' en 'voor mensen die willen genieten van het leven'. De Balkonbar en Sit & Heat bieden beide duurzame producten van Nederlandse bodem waardoor je optimaal van jouw balkon gebruik kan maken. Het ene product zorgt ervoor dat de ruimte optimaal benut wordt en het ander zorgt ervoor dat je, ongeacht het weer, iedere dag comfortabel gebruik kan maken van jouw balkon. Kortom, twee top producten voor op ieder balkon!

Comfortabel buiten genieten

Een balkonbar is te gebruiken als bar, tafel of vensterbank en is gemakkelijk te bevestigen aan de balkonreling. Een ware toevoeging aan ieder balkon. Om ook tijdens koele dagen te kunnen genieten van jouw balkon zijn de verwarmde kussens van Sit & Heat onmisbaar. Grote kans dat je de Sit & Heat kussens al eens hebt zien liggen op een horecaterras. Niet alleen op het terras maar ook thuis op jouw balkon zorgen de verwarmde kussens van Sit & Heat ervoor dat je comfortabel buiten kan genieten.

SLIDE

Doe mee!

Heb jij helemaal zin gekregen om jouw balkon om te gaan toveren tot de favoriete plek van jouw woning? In ruil voor jouw balkon als eenmalige fotoshootlocatie geven het team van Balkonbar en Sit & Heat jouw balkon een complete make-over. Hierbij wordt jouw balkon voorzien van balkonbarren, hangtuinen en verwarmde kussens. Nomineer jezelf of een vriend(in) voor deze actie en win!

Wat moet je doen?

  • Like de Facebookpagina van Balkonbar en Sit & Heat.
  • Maak een foto van jouw balkon en overtuig ons waarom juist jouw balkon deze make-over nodig heeft.

Haal het maximale uit jouw balkon en doe mee met deze toffe actie! Deze actie loopt tot 31 juli 2017 dus pak deze kans.

Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram