Heracles Almelo

maart 29, 2022

Almelo februari 2016 – Het vernieuwde stadion van Heracles Almelo is inmiddels al een paar maanden in gebruik. Door de plaatsing van een tweede ring op het stadion heeft Heracles Almelo de capaciteit verhoogd van 8.500 toeschouwers naar 12.080. "Sponsoren betaalden voorheen veel geld om op plastic kuipjes plaats te mogen nemen", vertelt Rob Toussaint, commercieel Directeur van Heracles Almelo. "We zijn nu compleet de andere kant op gegaan; we investeren in comfort en beleving".

Wij investeren in comfort

Op verschillende manieren heeft Heracles Almelo ervoor gezorgd dat supporters comfortabeler kunnen genieten van een wedstrijd. "Supporters kunnen gemakkelijker eten en drinken halen zonder het oog op de wedstrijd te verliezen", vertelt Rob. "Stoelen zijn verder uit elkaar geplaats, de skyboxen zijn zeer ruim, de business ruimte is ontzettend mooi geworden en de luxe business-seats worden verwarmd met Sit & Heat". 

Duurzaam verwarmen

"Sit & Heat is niet alleen erg comfortabel, het is ook veel duurzamer", vertelt Rob Toussaint. "Ik geloof niet zo in heaters. Je bent veel lucht eromheen aan het verwarmen en uiteindelijk, als je er iets links of rechts naast zit, voel je er niks meer van. De reacties op Sit & Heat zijn erg positief, mensen vinden het heerlijk! Wanneer een sponsor voor Sit & Heat kiest, krijgt hij of zij bovendien het logo van het bedrijf op de stoel. Ik verwacht dat steeds meer sponsoren hiervoor gaan kiezen".

Een club met resultaten

De extra investeringen in comfort resulteerde voor Heracles Almelo al in een flinke stijging van de cateringomzet. Ook de bezoekersaantallen zijn positief gestegen. "Wat is het fantastisch mooi geworden, echt top", is iets wat Rob regelmatig te horen krijgt. Op dit moment is het doel van Heracles Almelo om deze extra omzetten en extra bezoekers vast te houden. "Heracles Almelo op de kaart zetten", aldus Rob. "Als een eredivisieclub dichtbij huis, met een gezellige ambiance. Een club waar de bezoeker vermaakt wordt, waar kinderen na de wedstrijd op het veld mogen voetballen en waar supporters comfortabel kunnen genieten van een wedstrijd".

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat