Feyenoord Rotterdam

juli 28, 2022

Feyenoord Rotterdam is een Nederlandse profvoetbalclub uit Rotterdam, opgericht op 19 juli 1908, die uitkomt in de Eredivisie. De stadionclub wordt vaak betiteld als de club van het volk. De thuisbasis is Stadion Feijenoord  dat in de volksmond De Kuip wordt genoemd. Hier is plek voor ruim 51.000 toeschouwers. De traditionele uitrusting van Feyenoord bestaat uit een rood-wit shirt met een zwarte broek en dito kousen. De voetbalclub is een van de drie traditionele topclubs in Nederland.

Feyenoord won zestien keer het landskampioenschap, dertien keer de KNVB beker, een keer de Europacup I, twee keer de UEFA Cup en een keer de wereldbeker. Mede doordat Feyenoord in 1970 als eerste Nederlandse club internationaal een grote prijs won, speelt zij historisch gezien een vooraanstaande rol in het Nederlandse voetbal. Op de UEFA-ranglijst van beste clubs in Europa stond Feyenoord op 14 april 2023 op de 34e plaats met een totaal van 51.000 punten.

Sit & Heat
Feyenoord heeft haar dug-out stoelen in 2021 al laten uitrusten met Sit & Heat verwarmingssystemen. Hierdoor zitten de reservespelers én de technische staf van Feyenoord er warmpjes bij op gloednieuwe stoelen. 

Dankzij deze heerlijke verwarmde zitplaatsen hebben we de spelers & staf van Feyenoord enorm fan gemaakt van Sit & Heat. Zulk groot fans dat ze afgelopen jaar zelfs de kleedkamers hebben laten uitrusten met onze kussens. Zo zitten de spelers er zelfs tijdens het omkleden heerlijk verwarmd bij. 

En dat is niet het enige. Voor kerst 2022 hebben alle stafleden van Feyenoord één van onze warmtekussens cadeau gekregen. Nu genieten de Nederlandse kampioenen dus niet alleen van persoonlijke warmte in het stadion, maar ook thuis op de bank. Dat zijn pas echte Sit & Heat-fans!

Ben jij nou ook benieuwd naar onze kussens? Bijvoorbeeld voor in het stadion van jouw club, of als kerstgeschenk voor jouw personeel? Neem dan snel contact met ons op en laten we kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat