Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending binnen Nederland
Ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Duurzame buitenverwarming: Zo doe je dat!

april 19, 2023

Geniet het hele jaar door van je tuin met de kussens van Sit & Heat. Met onze producten hoef je niet naar binnen om de warmte op te zoeken, maar geniet je buiten van onze comfortabele warme kussens. Onze kussens zijn comfortabel en warm, hieronder staan nog een paar voordelen op een rijtje. 

lounge set met warmtekussensBij Sit & Heat staat duurzaamheid vooraan en zijn we altijd op zoek naar innovatieve ideeën om het milieu te verbeteren. Onze warmtekussens voor buiten zijn daar een onderdeel van, met onze kussens bespaar je op energie. We zorgen ervoor dat de warmte van de kussens direct naar de persoon gaat, zodat er geen onnodige energie wordt verspild. Deze technologie zorgt ervoor dat je jezelf op de meest efficiënte manier verwarmt. Onze warmtekussens verwarmen snel het belangrijkste deel van je lichaam, de torso, zodat je je snel warm en comfortabel voelt. De kussens zijn zo ontworpen dat ze automatisch uitschakelen wanneer je er 2 minuten niet op zit, waardoor er geen energie verspilt wordt.

Door de warmte van onze kussens direct naar de persoon over te brengen bespaar je niet alleen energie. Onze kussens geven ook geen schadelijke stoffen af en verminder je onnodige CO2-uitstoot in vergelijking met traditionele buitenverwarmers. Deze manier van verwarmen werkt vaak op gas en verbruikt per jaar evenveel energie als 110.000 vluchten van Parijs naar New York.

Onze producten zijn niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Onze kussens werken op tussen de 5 en 40 watt, wat een flinke afname is ten opzichte van traditionele heaters die op 800 watt of meer kunnen werken, waardoor u tot 95% op energiekosten kunt besparen.

Bedieningspaneel warmtekussens

Door te kiezen voor Sit & Heat, verlaag je niet alleen je energiekosten, maar draag je ook jouw steentje bij aan het beschermen van het milieu. Duizenden huishoudens vertrouwen op Sit & Heat om hen in hun tuin het hele jaar door van warmte te voorzien. Help met ons mee met het aanpakken van het grote klimaatprobleem van de opwarmende planeet en kies voor de verwarmde kussens van Sit & Heat, de toonaangevende oplossing voor het verminderen van onnodige CO2-uitstoot in 2023. Bekijk onze outdoor warmteproducten in de shop en ervaar het zelf.

Verschillende soorten betaalmethoden