0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Bistro Tante Pietje

''Sit & Heat is uniek en daardoor onderscheidend op mijn terras!''
16 november 2023
"Mensen moeten hier komen voor de gezelligheid van vroeger", aldus Kees, eigenaar Bistro Tante Pietje in Den Bosch. "We zitten 15 jaar later nog steeds in dezelfde sferen als 15 jaar geleden, maar toch met veel nieuwe elementen. Ik vind het een compliment dat mensen zeggen dat we vernieuwen, terwijl ze eigenlijk niet goed weten wat er veranderd is. De beleving blijft hetzelfde, dat is fijn".

Gastheerschap

In 2002 neemt Kees Bistro Tante Pietje over en begint op deze manier zijn eerste eigen onderneming. "In het begin wilde ik nooit een dag missen", vertelt Kees. "Hierdoor ben ik gezicht van de zaak geworden". Inmiddels is Kees ook mede-eigenaar van twee andere horecazaken. Bij deze zaken heeft Kees een andere rol gekregen, achter de schermen. In tegenstelling tot Bistro Tante Pietje, daar staat hij nog steeds bijna iedere dag zelf op de werkvloer. "Gastheerschap blijf ik leuk vinden, dat doe ik met liefde en plezier. Ik zie dat niet als werk, ongeacht hoe lang de avond duurt", vertelt Kees.

Gunfactor

"Ik denk dat alles bij elkaar Bistro Tante Pietje speciaal maakt in Den Bosch", aldus Kees. "Wanneer je hier komt en je eet goed, je hebt leuke bediening aan tafel, je vindt het sfeertje gezellig en het bruist lekker… dan denk ik dat je terugkomt. Al die factoren moeten kloppen. Laatst kreeg ik berichtjes van verschillende mensen dat er zojuist de beste reclame voor Tante Pietje ooit was gemaakt. Gerard Joling vertelde tijdens zijn optreden in de Brabanthallen dat hij altijd zo lekker eet bij Tante Pietje in Den Bosch. Dat is vet. Dat heeft allemaal te maken met gunnen".
Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram