Bequeme und energieeffiziente Terrassen

Eine angenehm warme, überfüllte Terrasse, das ganze Jahr über

Patentierte Technologie

Sit & Heat ist eine energieeffiziente Sitzheizung für den Außenbereich, in der Form eines Kissen. Sit & Heat macht energieverschwendende Heaters überflüssig. Die beheizte Sitzplätze von Sit & Heat sind nicht nur sehr bequem, Sie sparen sondern auch gleichzeitig 95% an Energiekosten. 

Comfortabel Warm

Met Sit & Heat kies je voor extra comfort voor jouw gasten! Maak jouw terras net zo comfortabel als binnen. Met Sit & Heat verwarm je de zitting en de rug voor een algeheel warmte gevoel! Deze directe manier van verwarmen voelt zeer natuurlijk aan. Buiten wordt het nieuwe binnen!

Kies net als Gijs van Proeflokaal Goesting voor Sit & Heat!

Met het motto  “Beleving verkopen, al het andere is een bijproduct”  in het achterhoofd opende Proeflokaal Goesting op 1 december 2015 zijn deuren. Met liefde voor het vak en de producten die we mogen serveren, brengen we beleving over op onze gasten. Ook de kussens van Sit & Heat zorgen voor extra beleving! Extra comfort voor onze gasten en extra capaciteit buiten voor ons. Tijdens de wat frissere dagen zit je er bij Goesting ook warmpjes bij!
(Gijs Schapendonk - Proeflokaal Goesting)

Extra capaciteit

Door de opgelegde RIVM-maatregelen hebben veel horecaondernemers de capaciteit binnen moeten aanpassen. Verhoog je aantal zitplaatsen door je terras het gehele jaar in te kunnen zetten. Met Sit & Heat verhoog je je capaciteit!

Kies net als Stef Heijmans van Eetcafe de Prins voor Sit & Heat!

Wij hebben het gehele jaar door een heerlijk terras! De hippe uitstraling met de loungebanken, windschermen, luifel, verwarmde kussens van Sit & Heat  zorgen voor een verzorgde uitstraling waar u helemaal tot rust kunt komen in een vertrouwde omgeving. "Tijdens deze Corona periode zorgt het comfort van Sit & Heat voor extra zitplekken buiten, ook als het buiten kouder is. Onze gasten vinden het comfort heerlijk!
(Stef Heijmans - Eetcafe de Prins) 

Ook extra capaciteit?

Wilt u ook extra capaciteit door een comfortabel en duurzaam winterterras? Zowel voor je loungebanken en je terrasstoelen. Wij maken natuurlijk een passende aanbieding voor u! 

Meer weten? 
Vraag onze warmtecoach Jeroen voor meer info.