Sit & Heat Logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Menu

Een warm en knus winterterras

De koudere maanden zijn weer in zicht. Temperaturen dalen langzaam en het wordt weer sneller donker. Een warm en knus winterterras kan de omzet in deze periode sterk verhogen!
1 augustus 2016

De koudere maanden zijn weer in zicht. Temperaturen dalen langzaam en het wordt weer sneller donker. Een warm en knus winterterras kan de omzet in deze periode sterk verhogen! Maar hoe doe je dat?

Recordhoogte

Het CBS maakte onlangs bekend dat de horecaomzet in Nederland op recordhoogte ligt! Door deze sterke groei is het belang van de horeca voor de Nederlandse economie afgelopen jaren toegenomen. Volgens Entree Magazine zijn gastvrijheid, creativiteit en investeringsbereidheid de sleutels tot succes! Zo ontstaan positieve ontwikkelingen en vernieuwingen. Graag omschrijven wij waarom Sit & Heat voor succes kan zorgen op je winterterras.

Gastvrijheid

Een tijdje geleden schreef Radboud Bergevoet, chef-redactie Misset Horeca, een column over zijn ervaring met Sit & Heat bij de Blonde Pater in Nijmegen. "Zou ik ooit nog kunnen wennen aan een stoelverwarmingloos terras? Instant luxe is een verslavende drug". Een stukje extra service en gastvrijheid naar gasten toe.

Creativiteit

Voor de juiste warmte op een terras, wordt voornamelijk gebruik gemaakt van gas- of elektrischeheaters. Helaas gaat hierbij veel energie verloren aan de buitenlucht. Het direct verwarmen van gebruikers is niet alleen energiezuiniger, maar ook voor veel gasten een verrassende en nieuwe ervaring. De warme uitstraling van heaters kan worden opgevangen door oranje LED-verlichting. 

Investeringsbereidheid

In januari werd door de SRA-horecascan bekendgemaakt dat de geldkraan van horecaondernemers weer open gaat. Net als consumenten wil merendeel van de ondernemers meer geld uitgeven. "Ik merk dat investeringen in het terras grotere inkomsten opleveren", aldus Tapasbar de Markt in Breda. "Zo ook het effect van de Sit & Heat kussens". De investering in Sit & Heat is terug te verdienen op energiekosten. Dit zorgt op lange termijn voor een extra cadeautje aan ieder eind van het jaar! Waar ga jij dit jaar in investeren?

Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending boven €25
Duurzaam gemaakt in Nederland
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram