Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending binnen Nederland
Ontworpen en geproduceerd in Nederland.

De technologie achter de Sit & Heat warmtekussens

april 26, 2023

Bij Sit & Heat zijn we gepassioneerd over het creëren van oplossingen die het buitenleven aangenamer maken, zelfs op de koudste dagen. Onze warmtekussens zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je zitvlak en benen altijd heerlijk warm blijven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vinden van een stopcontact of dat je in de kou bevriest.

Maar hoe werken onze warmtekussens eigenlijk? Het geheim zit hem in de technologie die in elkkussen is ingebouwd. Elk kussen bevat een set van elektrische verwarmingselementen, die zijn ingebouwd in het kussen zelf. Deze elementen worden gevoed door een interne batterij die is opgeladen voordat het kussen wordt gebruikt. Zodra het kussen is ingeschakeld, wordt de batterij gebruikt om de verwarmingselementen aan te drijven en warmte te produceren.

technologie warmte elementen

Een van de belangrijkste voordelen van onze technologie is dat onze warmte kussens volledig draadloos zijn. Dit betekent dat ze op elk moment en op elke locatie kunnen worden gebruikt, zonder dat je een stopcontact in de buurt hoeft te hebben. Of je nu op een terras zit, in een park bent, of gewoon thuis ontspant, onze warmtekussens zijn de perfecte oplossing om de kou te verslaan.

Bovendien zijn onze warmtekussens ook nog eens veilig en efficiënt. De kussens zijn ontworpen om automatisch uit te schakelen wanneer ze niet worden gebruikt, waardoor ze veilig zijn om te gebruiken. Bovendien gebruiken de verwarmingselementen weinig energie, wat betekent dat de batterij langer meegaat dan bijvoorbeeld bij het gebruik van een draagbare kachel.

Tot slot zijn onze warmtekussens niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, zodat je er altijd een kunt vinden die bij je smaak past. De kussens zijn ook licht van gewicht en gemakkelijk te dragen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik buitenshuis.

Bij Sit & Heat zijn we er trots op dat we onze klanten de beste oplossingen bieden om comfortabel te blijven tijdens het buitenleven, ongeacht het weer. Onze warmtekussens zijn ontworpen met behulp van de nieuwste technologie, waardoor ze veilig, efficiënt en draadloos zijn. Of je nu op zoek bent naar extra comfort op een koud terras, tijdens een sportwedstrijd, of gewoon thuis, onze warmte kussens zijn de perfecte oplossing om warm en comfortabel te blijven.

Verschillende soorten betaalmethoden