De 10 voordelen van Sit & Heat

januari 29, 2020

Ben je bekend met Sit & Heat, maar twijfel je nog steeds om je eigen warmtekussen te kopen? Sit & Heat is een uniek en duurzaam product. Door het aanschaffen van Sit & Heat draag jij jouw steentje bij aan het milieu. Met deze 10 voordelen van Sit & Heat ben jij straks zeker overtuigd en ga jij met warme billen het nieuwe jaar in!

1. Milieuvriendelijk & Duurzaam

Onze warmtekussens zijn milieuvriendelijk. De warmtekussens schakelen zichzelf uit, hierdoor verspil je geen energie. Bovendien gaat warmte niet verloren aan de buitenlucht omdat je warmte isoleert zodra je op het kussen gaat zitten.

2. Draadloos

Onze draadloze warmtekussens zorgen dat jij overal kunt zitten met Sit & Heat. Lekker buiten tijdens lange zomeravonden, binnen op de bank tijdens de winter, of op het kantoor. Pluspuntje: vervolgens kun je de verwarming ook een graadje lager zetten, dat is nog eens goed voor het milieu en jouw portemonnee.

3. Zelf warmte bepalen

Het verwarmingselement van de warmtekussens van Sit & Heat zijn individueel instelbaar. Met de bedieningsknop zet je eenvoudig de temperatuur hoger, lager of uit.

4. Oplaadbaar

De oplaadbare batterij zorgt dat jij ruim 4 uur kunt genieten van jouw warmtekussen.

5. Algeheel warmtegevoel

Door de ingebouwde verwarming ervaar je een comfortabel en warm gevoel. Sit & Heat verwarmt namelijk direct jouw torso, in dit gedeelte van het lichaam zitten de organen en hierdoor ervaar je een algeheel warmtegevoel.

6. Verschillende kleuren

Onze maatkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat de kussens altijd passen bij het interieur van jouw huis of kantoor. Bovendien zijn de buitenhoezen afneembaar zodat jij ze tot 40 graden kan wassen in de wasmachine.

7. Comfortabel

De kussens zijn zacht en bieden de mogelijkheid om zelf jouw gewenste warmte in te stellen. Hierdoor zit jij altijd warm en comfortabel.

8. Eenvoudig opladen

Onze warmtekussens zijn gemakkelijk op te laden met een powerbank. Laad de powerbank op aan het stopcontact en koppel de usb-kabbel van het warmtekussen aan de powerbank. Op deze manier voorzie jij jouw kussen van energie.

9. Kostenbesparend

Sit & Heat gebruikt slechts 40 Watt, daarmee bespaar jij 95% aan energiekosten.

10. Uniek ontwerp

De warmtekussens van Sit & Heat zijn gemaakt met stoffen van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Onze maatkussens zijn voor iedereen.

Meer weten over de warmtekussens en maatkussens van Sit & Heat? Neem dan contact op met onze warmtecoach Jeroen via 06-24563345 of check hier onze webshop.

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat