Café Top 100 Publieksprijs gaat naar Goesting met z’n warme terraskussens!

juli 31, 2018

Astrid Hendrikx  |  31 juli 2018

Met 4.329 stemmen won Proeflokaal Goesting in Venray de Publieksprijs van de Café Top 100. Deze ranking komt tot stand aan de hand van stemmen van gasten. Daaruit bleek Proeflokaal Goesting veruit favoriet te zijn. Maar wat maakt Proeflokaal Goesting nou tot publiekstopper? Sit & Heat zocht het voor je uit.

best replica watch ukreplica iced out watchestake a look at the site here

Café Top 100

Elk jaar vindt de Café Top 100 plaats georganiseerd door Misset Horeca. De vakkundige jury beoordeeld op o.a. op gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap. Aan de hand van mystery visits beoordeeld een onafhankelijke jury de ranking van de beste cafés van Nederland. Ook kunnen cafés net als Proeflokaal Goesting de Publieksprijs in de wacht slepen. Hierbij stemmen gasten op hun favoriete café van Nederland.

Publieksprijs Proeflokaal Goesting

Aan de hand van professionele video’s op Facebook wist Goesting stemmen te werven. Ze maakten ludieke filmpjes met grappige teksten waardoor gasten betrokken raakten met het café. Betrokkenheid ontstond door fans op de hoogte te stellen van de tussenstand en de medewerkers een hoofdrol te geven in de oproepen.

Meer dan bier en wijn

Goesting biedt 500 bieren, 24 wijnen, 20 whisky’s en diverse gins aan hun gasten. Dit wordt aangevuld met een assortiment aan bijzondere bites die een heerlijke aanvulling geven op hun dranken. Het ontdekken van nieuwe smaken staat centraal. Met het motto ontdekken, beleven en genieten in hun achterhoofd zorgen zij dat elke gast met een ware beleving de tafel verlaat. Het is om goesting van te krijgen!

Verwarmde zitkussens

Om de beleving zowel binnen als buiten compleet te maken heeft Proeflokaal Goesting sinds enkele weken verwarmde kussens op hun terras. Door deze kussens kunnen gasten in de wintermaanden nog steeds genieten van speciaalbier en hapjes op het buitenterras. Dit geeft een warm en knus gevoel wat perfect past bij het concept van Goesting. De warmtekussens van Sit & Heat zijn de nieuwe manier van terrasverwarming zonder de buitenlucht (en daarmee de aarde) op te warmen. Eigenaar Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting geeft aan: “Sinds de start van Goesting zoeken wij constant naar nieuwe manieren om de beleving van onze gasten te verbeteren. Door middel van een verwarmd terras bieden wij onze gasten net iets extra’s en proberen we de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

“Sinds de start van Goesting zoeken wij constant naar nieuwe manieren om de beleving van onze gasten te verbeteren. Door middel van een verwarmd terras bieden wij onze gasten net iets extra’s en proberen we de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Foto: Proeflokaal Goesting

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat