Brasa Bar en Kitchen

Purmerend, Nederland

Brasa Purmerend heeft het beste terras van Nederland! Als winnaar van de Terras Top 100 mogen zij deze titel een jaar lang met trots dragen. En trots zijn ze: ‘Het is een kroon op het werk, het resultaat van hard werken en een fantastisch team. We zijn continu bezig om een hoog niveau te behalen en met passie ons werk uit te voeren.", aldus eigenaar Arwin Versteyne.

"Een feestje om hier te mogen zitten."

Het rapport van de jury is duidelijk: “Het is een feestje om hier te mogen zitten. Brasa weer iedereen in te pakken met een absurd hoog niveau. Ze weten van de hoed en de rand en hebben oog voor detail”. Een mooier compliment is bijna niet te krijgen. Gevestigd aan het mooiste horecaplein van Noord-Holland, de Koemarkt, is het terras met maar liefst 180 stoelen een perfecte spot voor een lekkere kop koffie met ontbijt, uitgebreide lunch of heerlijk diner.

Door ontwikkelen voor nóg meer comfort

Dat Brasa na de winst niet stil is blijven zitten, blijkt uit de doorontwikkeling van het prijswinnende terras. In hun zoektocht naar mogelijkheden om de gast nóg meer comfort te bieden, kwamen zij de verwarmde terraskussens van Sit & Heat tegen. In samenwerking met Fever Tree zijn de eerste 60 stoelen voorzien van verwarmde kussens. Een extra reden om zelf het feestje te gaan ervaren!

  

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat