Blog

Comfortabel genieten van thuiswedstrijden op de business tribune? Tegenwoordig kun jij verwarmd zitten met Sit & Heat stadion stoelverwarming. Door het toevoegen van een paar kleine elementen zorg jij voor ultiem comfort. Heracles Almelo, VV Noordwijk, Katwijk Quick Boys, VV Venlo en FC Dak gingen je al voor. Bovendien zul je kosten besparen. Benieuwd hoe stoelverwarming te werk gaat in stadions? Lees dan snel verder.

Read more

Zodra de zon schijnt zitten Nederlanders graag buiten op het terras, en dat het liefst het hele jaar door. Voor horecaondernemers liggen hier enorme kansen. Horecaondernemer Bas Neienhuijsen haalt ruim 30% van zijn omzet uit zijn terras. Wil jij als ondernemer jouw gasten het hele jaar door buiten laten zitten en ook meer omzet draaien? Lees hier hoe jij jouw terrasseizoen kunt verlengen.

Read more

De inschrijvingen voor de Misset Horeca Terras Top 100 2020 zijn weer geopend! Tijdens deze jaarlijkse ranking worden Nederlandse terrassen beoordeeld door een deskundige jury. Door deelname aan dit traject krijg je als horecaondernemer handvatten om nog meer uit je terras te halen en je gasten een ultieme terraservaring te bieden. Maar hoe eindig je hoog in de Terras Top 100? Sit & Heat geeft je alvast vijf tips om je voor te bereiden op het jurytraject.

Read more

Met 4.329 stemmen won Proeflokaal Goesting in Venray de Publieksprijs van de Café Top 100. Deze ranking komt tot stand aan de hand van stemmen van gasten. Daaruit bleek Proeflokaal Goesting veruit favoriet te zijn. Maar wat maakt Proeflokaal Goesting nou tot publiekstopper? Sit & Heat zocht het voor je uit.

Read more

Wat ooit begon als een duurzaam idee ligt nu bij meer dan 150 horecazaken in de Nederland. De warmtekussens van Sit & Heat zijn de nieuwe manier van terrasverwarmen. En dan zonder de buitenlucht (en daarmee de aarde) op te warmen. Dat vonden ook de eigenaren van Papa Eatalia een goed idee. Dankzij een project van de gemeente hebben ze de milieuvriendelijke oplossing aan kunnen schaffen.

Read more