Sit & Heat geeft inspiratie voor kerstcadeaus

Ho ho ho eens even, heb jij elk jaar weer kerststress omdat je op zoek bent naar een origineel kerstcadeau? Sit & Heat helpt je graag verder en heeft cadeauinspiratie voor je. De warmtekussens van Sit & Heat zijn namelijk ideaal als cadeau tijdens de Feestdagen. Jong of oud, met deze cadeaus van Sit & Heat zit je altijd goed.

Sit & Heat warmtekussens

Onze draadloze warmtekussens verwarmen rechtstreeks jouw romp in plaats van de buitenlucht. Hierdoor hoeft de verwarming niet meteen hoger tijdens de koude maanden en kun je 95% aan energiekosten besparen. Het directe contact met het verwarmde kussen zorgt dat jij sneller opwarmt. Met een verwarmd kussen van Sit & Heat geef jij een duurzaam cadeau met kerst. Bovendien zijn onze warmtekussens goed voor rugklachten en vastzittende spieren. Het verbetert namelijk de bloedcirculatie en maakt vastzittende spieren weer soepel.

Onze warmtekussens zijn in drie kleuren verkrijgbaar: taupe, paars, zwart, groen of grijs. Bestel nu onze warmtekussens voor €109.

Verwarmde bureaustoel

Geef een duurzame bureaustoel cadeau met een ingebouwd verwarmingselement. Met onze verwarmde bureaustoelen bepaal je zelf de warmte van de stoel en bespaar je ook nog eens energiekosten op het kantoor want de verwarming kan langer uit. De verwarmde bureaustoelen zijn milieuvriendelijk en zorgen voor minder CO2 uitstoot. Bovendien helpt de warmte tegen rugklachten en pijnlijke spieren. De batterij gaat urenlang mee en zorgt voor een aangename warmte aan de rug-en zitoppervlakte. Al voor €429 ex. btw koop je een refurbished BMA AXIA of Ahrend 230 model inclusief bezorging.

Sit & Heat warmtekussen Copenhagen

Het draadloze warmtekussen Copenhagen is gemakkelijk op je huidige meubilair te gebruiken en soort voor een heerlijk warmtegevoel. Voor een kleiner prijsje geef jij een warm en origineel kerstcadeau. Bestel warmtekussen Copenhagen voor €54,95.

Sit & Heat Powerbank

Is de batterij van jouw mobiel snel leeg? Of wil je een oplaadbare batterij bij het Sit & Heat warmtekussen cadeau geven? Dan is een Sit & Heat powerbank wellicht iets voor jou. Laad je batterij binnen no-time weer op en je mobiele apparaat of warmtekussen is klaar voor gebruik.

Meer weten over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze warmte coach Jeroen via 06-24563345