Bistro Flores

Nijmegen, Nederland

"Ik had altijd al het ideaal om een zaak te hebben met een informele sfeer. Een zaak waar je lekker kunt eten, goede wijnen kunt drinken én een goede service krijgt", aldus Elroy, eigenaar van Bistro Flores. "Een zaak waar mensen even niet in het dagelijks leven zitten, maar voor even uit hun sleur worden getrokken. Zodat ze aangeven het gevoel te hebben dat ze op vakantie zijn. Dat vind ik een prachtig compliment".

Het begin

"Nadat ik de opleiding eventmanagement in Utrecht had afgerond heb ik een kantoorbaan gehad. Niks voor mij! ik moest hectiek hebben in mijn leven", vertelt Elroy. "Die heb ik nu wel gevonden. De combinatie van ondernemen en gastheerschap, ernaar streven dat mensen een mooie avond hebben en daar de rush uithalen… Dat is fijn"!

“De kussens hebben een enorm ‘wow’ effect!”

De binnentuin

Sinds één april heeft Bistro Flores een overkapping over de populaire binnentuin. "Door middel van de overkapping kan ik meer kwaliteit en meer ruimte bieden". Bistro Flores staat er om bekend een plek te zijn waar je heerlijk kunt zitten, ook als je nog even moet wachten op een tafeltje. De kussens van Sit & Heat leveren daaraan een bescheiden bijdrage. 

Een Wow-effect

Elroy heeft de Sit & Heat kussens niet standaard op de stoelen liggen. Hij gebruikt ze op momenten dat mensen het koud hebben. Bijvoorbeeld bij de voordeur die open en dicht gaat. "Ik vertel ze van te voren niet dat ze warm worden, maar zeg dan: 'wacht maar, ik probeer wel wat'. Vervolgens zijn mensen ontzettend blij verrast. De kussens hebben een enorm 'wow' effect"!

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat