Almere City FC

maart 29, 2022

Sit & Heat verwarmt de business seats in Almere City's Yanmar Stadion

In de wereld van sport en entertainment wordt er voortdurend gestreefd naar de verbetering van de ervaring voor de fans en zakelijke partners. Een van de aspecten die bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring is het comfort dat wordt geboden aan de bezoekers, met name in de premium-segmenten zoals de business seats. Het Yanmar Stadion, de thuisbasis van Almere City FC, heeft onlangs de handen ineen geslagen met Sit & Heat om de ervaring van hun zakelijke gasten naar een hoger niveau te tillen.

Het Yanmar Stadion: Het thuis van Almere City FC

Als de thuisbasis van Almere City FC, biedt dit stadion plaats aan 4500 gepassioneerde voetbalfans tijdens elke wedstrijd. Op 11 juni 2023 wist Almere City voor het eerst in haar bestaan te promoveren naar de Eredivisie. 

Sit & Heat: Een innovatieve oplossing voor comfort

Sit & Heat is gespecialiseerd in het verbeteren van de zitervaring voor bezoekers van sportstadions, horecazaken, kerken en woonruimtes. We hebben een unieke inbouw verwarmingstechniek ontwikkeld die zitplaatsen verwarmt en zo het comfort van de toeschouwers aanzienlijk verhoogt, vooral in koude en winderige omstandigheden. Deze technologie is niet alleen milieuvriendelijk  maar biedt ook een oplossing voor de traditionele kachels in stadions, die in gebruik een stuk meer kosten dan de warmtekussens van Sit & Heat.

Een Win-Win samenwerking

De samenwerking tussen Sit & Heat en Almere City is een win-winscenario voor beide partijen. De club wilde de comfortstandaard voor hun zakelijke gasten verhogen en vond in Sit & Heat de perfecte partner om dit doel te bereiken. Door 150 business seats in het stadion te voorzien van Sit & Heat's inbouw verwarmingstechniek, zijn de gasten verzekerd van een warme en aangename ervaring, zelfs op de koudste dagen.

Toekomstige perspectieven

De samenwerking tussen Sit & Heat en Almere City is een voorbeeld van hoe innovatie en technologie de stadions blijven veranderen en verbeteren. Het verbeteren van de klantervaring, met name voor de zakelijke partners en fans, is van cruciaal belang voor de groei en het succes van stadion beheerders.

Het Yanmar Stadion heeft een duidelijke boodschap uitgedragen dat ze bereid zijn te investeren in het comfort van hun gasten, en Sit & Heat kan hier uitermate goed in bedienen. Deze samenwerking kan als inspiratie dienen voor andere sport- en evenementenlocaties die hun gasten willen voorzien van een eersteklas ervaring.

In een wereld waarin technologie voortdurend evolueert, toont de samenwerking tussen Sit & Heat en Almere City FC aan dat het bieden van comfort en gemak altijd cruciaal blijft in de wereld van gastvrijheid. Het Yanmar Stadion zal niet alleen de thuisbasis zijn van opwindend voetbal, maar ook een symbool van vooruitgang en innovatie in de wereld van stadion verwarming.

Sit & Heat HQ
Cargadoorweg 31
6541 BT Nijmegen
+31 24 343 0415info@sitandheat.com
Blijf op de hoogte
Nieuwsbrief
Volg ons via social media
Verschillende soorten betaalmethoden
Logo Sit-and-heat