Voor 22.00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending binnen Nederland
Ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Verlaag je uitstoot

maart 16, 2023

Veel mensen zijn bezorgd over klimaatverandering en duurzaamheid, en zoeken manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en milieuvriendelijker te leven. Bij Sit & Heat zijn we trots om een ​​reeks elektrische verwarmingsproducten aan te bieden die niet alleen warm en gezellig zijn, maar ook goed voor het milieu.

We hebben duurzaamheid als prioriteit en ontwikkelen innovatieve producten die een groenere toekomst bevorderen. Door energiezuinige verwarmingsoplossingen te gebruiken, kunnen we allemaal ons steentje bijdragen aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en het beschermen van de planeet voor toekomstige generaties. We maken verwarmde stoelkussens, kussens en dekens die uw comfort prioriteren en tegelijkertijd onze impact op de planeet minimaliseren.

Mensen verwarmen in plaats van ruimtes betekent dat we de warmte direct van onze producten naar de persoon overbrengen, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en een verminderde milieubelasting. Onze producten werken op tussen de 5 en 40 watt, wat een drastische afname betekent ten opzichte van traditionele verwarmers die op 800 watt of meer kunnen werken, waardoor u tot 95% op energiekosten kunt besparen.

In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen die een hele kamer verwarmen, is onze technologie ontworpen om gerichte warmte te bieden door efficiënte verwarmingspads, wat leidt tot een lager energieverbruik en verminderde uitstoot van broeikasgassen. Onze kussens zijn voorzien van geavanceerde Sit & Heat-technologie, die intelligente sensoren gebruikt om de verwarming automatisch uit te schakelen wanneer deze niet in gebruik is, zodat er geen energie onnodig verspild wordt.

Naast onze energiebesparende technologie geven onze kussens ook helemaal geen schadelijke gassen af, wat resulteert in 0% CO2-uitstoot. Door te kiezen voor Sit & Heat, verlaagt u niet alleen uw energiekosten, maar draagt u ook uw steentje bij aan het beschermen van het milieu. Sterker nog, buitenverwarmers op terrassen in Parijs verbruiken evenveel energie per jaar als 110.000 vluchten van Parijs naar New York. Met onze innovatieve verwarmingsproducten kunt u vaarwel zeggen tegen traditionele gasverwarming op terrassen en hallo tegen een groenere manier om warm te blijven. Doe met ons mee in het aanpakken van het grote klimaatprobleem van een opwarmende planeet, en kies voor de verwarmde kussens van Sit & Heat, de toonaangevende oplossing voor het verminderen van onnodige CO2-uitstoot in 2023.

Onze betrokkenheid bij duurzaamheid wordt aangetoond door onze efficiënte productieprocessen en circulaire aanpak van afvalvermindering. We vinden dat iedereen verantwoordelijkheid heeft om het milieu te beschermen en we zijn er trots op dat we voorop lopen in duurzame verwarmingsoplossingen. Door voor Sit & Heat te kiezen, investeer je niet alleen in een hoogwaardig, langdurig product, maar draag je ook bij aan een betere, duurzamere toekomst.

Of je nu je huis of bedrijf wilt verwarmen, onze Sit & Heat-technologie is de perfecte oplossing. Duizenden huizen en bedrijven over de hele wereld vertrouwen op Sit & Heat om hen en hun gasten te verwarmen en zo een warme ervaring te bieden zonder de planeet te verwarmen. Ervaar vandaag nog het comfort en de duurzaamheid van Sit & Heat. Koop onze verwarmingsproducten om je koolstofvoetafdruk te verminderen en te besparen op energiekosten.

Verschillende soorten betaalmethoden